•3/17/2010
A váci panorámáimból készült ez a virtuális túra. A képre kattintva indul a séta. Az egyes panorámákat a megszokott módon lehet az egérrel mozgatni. A képernyő jobb felső sarkában lévő térkép mutatja az önálló panorámák készítési helyszíneit.
Az aktuálisan mozgatható panorámát a térképen piros kör jelöli, és a hozzá csatolt 'radar' mutatja azt az irányt, amelyet éppen látunk. A 'radar' együtt mozog a képpel és fordítva, azaz ha a radart mozgatjuk, akkor forog a kép is. A panorámákból többféle módon választhatunk: a térkép alapján, a képernyő bal felső sarkában lévő legördülő listából, az aktuális panorámán megjelenő nyilakra történő kattintással. A panorámák mozgatása legkényelmesebben az egérrel végezhető, de a jobb alsó sarokban lévő ikonok segítségével is megtehetjük. Az ikonok között megtalálható a képernyő teljes méretre váltására és a szöveges ismertető bekapcsolására szolgáló ikon is. A térképet és az ikonokat el lehet tüntetni. A panorámákat többféle vetületben is megtekinthetjük. A vetületet típusát az egér jobb gombjának lenyomására megjelenő menüből választhatjuk ki.
This entry was posted on 3/17/2010 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 megjegyzés: